Ana Sayfa GÜNDEM 7 Mart 2024 136 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA AK PARTİ TARİHİNİN EN DÜŞÜK KATILIMLI MİTİNGİ

31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Elazığ’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti tarihinin Elazığ’daki en düşük katılımlı mitinginde konuştu.

65 BİN KİŞİ Mİ YOKSA YANILTICI RAKAM Mİ?

Yerel Seçimler kapsamında adaylara destek amaçlı Elazığ’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz yıllarda miting yaptığı İstasyon Meydanı yerine oradan 5-6 kat küçük Cumhuriyet Meydanında toplanan vatandaşlara hitap etti. Erdoğan konuşması arasında 65 bin kişinin meydanda olduğunu dile getirmesine rağmen bu alanın o kadar kişiyi alabilmesinin mümkün olmadığını ifade eden siyasi gözlemciler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a doğru bilginin verilmediğini dile getirdiler.

Alanın yaklaşık olarak 2700 metre kare olduğu dikkate alındığında bu alana sığacak kişi sayısının 6-7 bin kişi olacağı belirtiliyor.

Elazığ’da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yılın 365 günü 7 gün 24 saat operasyonlarımız aralıksız devam ediyor. Artık terörle mücadeleyi sınırlarımızın ötesine taşıdık. Sınırlarımızın dışındaki terör bataklıklarını yavaş yavaş kurutuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz harekatlarla bu planları yırtıp attık.” dedi.

Elazığ’a geçen yıl 1 Nisan’da geldiğini hatırlatan Erdoğan, bu ziyaretinde deprem konutlarının temelini attıklarını, önceki afet konutlarının kuralarını çektiklerini, akşam da depremzedelerle beraber iftar yaptıklarını ifade etti.

Yine Ramazan-ı Şerif’in öncesinde olunduğunu, pazar sahur, pazartesi iftar yapılacağını belirten Erdoğan, bu vesileyle 6 Şubat’taki Kahramanmaraş depremleri ve diğer depremlerde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle yad etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com