Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 7 Mart 2024 136 Görüntüleme

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Keban’da Halkla Buluştu

 

Elazığ AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı il başkanı Şerafettin Yıldırım 27. Dönem Milletvekili Sermin Balık ve teşkilat mensupları ile birlikte Keban ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, bölge halkının talep ve önerilerini dinledi. Keban Belediyesi ve yerel esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, Keban Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına da katılan Prof. Dr. Keleş, ilçenin gelişimi için somut adımlar atılacağının altını çizdi.

Keban Belediyesi’ni ziyaret eden Prof. Dr. Keleş ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fethiye Atlı ile bir araya geldi. Burada yapılan görüşmelerde, Keban’ın gelecek vizyonu ve bölgenin ihtiyaç duyduğu projeler ele alındı. Prof. Dr. Keleş, “Keban’ımızın potansiyeline inanıyor ve bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirecek projelerimizle ilçemizin yüzünü güldüreceğiz” dedi.

Esnaf ziyaretleri sırasında Keban’ın esnaflarıyla bir araya gelen Prof. Dr. Keleş, vatandaşların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi. Esnaf ve vatandaşların memnuniyetini ifade eden Prof. Dr. Keleş, “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın desteği ile Keban’ımızı daha yaşanabilir, daha kalkınmış bir ilçe haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

Keban Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına da katılan Prof. Dr. Keleş, burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Açılışa katılan vatandaşlara teşekkür eden Prof. Dr. Keleş, “Hep birlikte el ele vererek Keban’ımız için en iyisini yapma gayretinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Keban Devlet Hastanesi ve lojman yapım çalışmalarını da yerinde inceleyen Prof. Dr. Keleş, sağlık alanındaki gelişmelerin ilçe halkına kaliteli hizmet sunma noktasında önemli olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Keleş, “Modern sağlık tesislerimizle hemşehrilerimizin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracağız” dedi.

Prof. Dr. Erol Keleş’in Keban ziyaretleri, ilçenin sosyal ve ekonomik kalkınmasına yönelik önemli mesajlar verirken, halkla iç içe olmanın ve onların sesine kulak vermenin önemine dikkat çekti. Keban halkıyla kurulan güçlü diyalog, bölgenin geleceği adına umut verici adımların atılmasına zemin hazırlıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com