Ana Sayfa Uncategorized 8 Mart 2024 100 Görüntüleme

AKIN”ELAZIĞ’DA SEVİLEN VE SAYILAN KİŞİLER İLE YOLA ÇIKTIK”

 

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ziyaretlerine başladı.

 

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın resmi kurum ziyaretlerine start verdi. Bu kapsamda Belediye Meclisi kontenjan üyesi Mehmet Cevher ve teşkilat mensupları ile birlikte Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) 13. Bölge Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret ederek hasbihal etti. Akın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın personele karanfil vererek kadınlar gününü kutladı. Akın ellerim kirli diyen kurum çalışanına”Siz emekçilerin eli en temiz eldir”dedi.

 

Kamu kurumlarını ziyareti ile ilgili bir değerlendirmeler yapan SP Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın”İlk resmi kurum ziyaretimizi TEİAŞ’ımıza yaptık.Bugün meslektaşlarımızı ziyaret edelim dedik, demişler her kuş kendi zümresiyle uçar. Elazığ’da sevilen, sayılan ve düzgün kişiler ile beraber yürüyoruz bu ekiple yola çıktık. Allah hakkı ve hakikati üstün tutan tüm kardeşlerimizden razı olsun. Bizlerede bu yolda yüz aklığı versin. Birbirinden güzel projelerimiz var.Sorunları çözmek için inşallah gayret edeceğiz”diye konuştu

 

 

Meslektaşları ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın’a  teşekkür ederek seçimlerde başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com