Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 8 Mart 2024 80 Görüntüleme

AKP PARTİ İL KADIN KOLLARI TARAFINDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” programında Elazığ’lı kadınlarla bir araya geldi. Programda, Elazığ’ın inançlı, kararlı ve enerji dolu kadınlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşayan Prof. Dr. Erol Keleş, bu özel günde tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Prof. Dr. Erol Keleş, programda yaptığı konuşmada “Kadının Gücü, Türkiye’nin Gücü” vurgusu yaparak, kadınların toplumumuzdaki önemine ve güçlerine dikkat çekti. Elazığ’lı kadınların göstermiş olduğu ilgi ve enerji karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Erol Keleş, “Bugün burada, Elazığ’ın güçlü kadınlarıyla bir araya gelmekten büyük bir onur duyuyorum. AK Parti olarak, kadınlarımızın her alanda daha fazla söz sahibi olmaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver’e teşekkürlerini sunan Milletvekili Erol Keleş, AK Parti’nin kadınlara verdiği önemi ve kadınların toplumdaki yerini güçlendirmeye yönelik politikalarını vurguladı. Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, “AK kadınlarımızın enerjisi, kararlılığı ve inancı, Türkiye’mizi daha da güçlendiriyor. Bu güzel program vesilesiyle bir kez daha tüm kadınlarımızın
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, onların her alanda başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

Bu özel günün, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları konusunda farkındalığı artıran önemli bir fırsat olduğunu belirten Keleş, kadınların toplumsal hayatta daha aktif roller üstlenmelerini destekleyen mesajlarını yineledi. Prof. Dr. Erol Keleş, “Kadınlarımızın her alandaki başarılarıyla gurur duyuyoruz. Onların mutluluğu ve refahı, toplumumuzun ilerlemesi için elzemdir.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com