Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 8 Mart 2024 105 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ KELEŞ: BU YOLDA HEP BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ ADIMLAR ATACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, beraberindeki heyetle birlikte Baskil ilçesini ziyaret etti. İlçe esnafları ve vatandaşlarımızla bir araya gelen heyet, istişarelerde bulunarak bölge halkının talep ve önerilerini dinledi. Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamada, “Bize güç veren, destek olan, dua eden tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum”dedi.

Baskil Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İhsan Akmurat’ın da hazır bulunduğu ziyaretlerde, AK Parti Konya Milletvekili ve Elâzığ koordinatörü Mehmet Baykan, Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm de yer aldı. Ziyaretler kapsamında Baskil Belediye Başkanlığı ve Belediye Başkan Adayı İhsan Akmurat ile bir araya gelen heyet, misafirperverlikleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ayrıca, Baskil Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Milletvekili Erol Keleş, açılışta yaptığı konuşmada, “Gönül köprüleri kurup, samimiyet ve gayretle çalışarak, İnşallah 31 Mart’ta Baskil’imizin güzel insanlarının AK Parti’yle yola devam edeceğine inanıyorum. Bu yolda hep birlikte daha güçlü adımlar atacağız.” dedi.

AK Parti’nin bölge halkıyla iç içe, samimi ve kararlı duruşunu sürdürdüğünü vurgulayan Keleş, tüm Baskil halkını 31 Mart’ta sandık başına giderek güçlü Türkiye yolunda AK Parti’ye destek olmaya davet etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com