Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 9 Mart 2024 179 Görüntüleme

AĞIN BELEDİYESİ GÜNDÜZ BAKIM EVİ VE KREŞ MERKEZİNDE 8 KADININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Dünya kadınlar gününde Ağın belediyesi açılışını yapacağı Gündüz bakım evi ve kreşe 8 kadın İstihdamı gerçekleştirdi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ağın belediye başkanı Ali Uslu ”

Kadınlarımızın başarıları, özverileri ve katkıları hayatımızı daha da anlamlı kılarken, bir 8 Mart’ta daha Dünya Kadınlar Günü’nü, toplumumuzun her kesiminde, kadınların hak ettikleri değeri görmesi umuduyla kutluyoruz. Kadınlar toplumumuzun en önemli ve değerli unsurlarından biridir. Ailenin temel taşı, eğitimin ve sevginin kaynağı, hayatın her alanında emeği ve katkısı olan kahramanlarıdır. Tarih boyunca, her alanda öncü rol üstlenen kadınlarımız, cesaretleri ve azimleriyle birçok başarıya imza atmışlardır.Bizlerde Ağın Belediyesi olarak
ilçemizde okul öğrencisi eğitime katkı sunmak, çalışan kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayata geçişlerini hızlandıracak şeyin onların çocuklarını, bebeklerini bu gündüz bakımevlerinde eğiterek ve onlara zaman kazandırarak gerçekleştirebilecekleri düşüncesiyle kontrollü, denetimli, yemeğiyle, bakımıyla, temizliğiyle, öğretmenlerimizin liyakatıyla gündüz bakım evi ve kreşi yakın zamanda hizmete açıyoruz. Kadınlarımızın bu önemli gününde kadın İstihdamını artırmak ve ev ekonomilerine katkı sunmak amacıyla 8 Mart Dünya kadınlar gününde 8 kadınımızı istihdam etmiş bulunuyoruz.
Kadınlarımızın ilçemizde İstihdamı sadece bu kadarla kalmayıp, hizmete alacağımız badem ve leblebi işleme ve paketleme tesisi,belediye evi ve diğer tesislerimizde çalışma hayatının içinde olmasını sağlayacağız. Ayrıca projelerimiz arasında olan Yöresel Ürünler Pazarımızda Kadınlarımızın el emeği göz nuru ile yapmış oldukları ürünleri satabilecekleri mekanları kendilerine sunacağız. ilçemizde göreve geldiğimiz günden itibaren kadınlarımıza gereken değeri ve önemi verdik bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Son zamanlarda gittikçe artan ve
Bir insanlık suçu olarak gördüğüm kadına yönelik her türlü fiziki ve ruhsal şiddeti ve ayrımcılığı bir kez daha en sert şekilde kınıyorum. Bu vesile ile başta aziz şehitlerimizin muhterem anneleri, eşleri, kız kardeşleri ve çocukları olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com