Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 10 Mart 2024 106 Görüntüleme

STK PLATFORMU DÖNEM SÖZCÜSÜ ASLAN: AMACIMIZ ÖNCE ELAZIĞ’IN SONRA DA ÜLKEMİZİN KALKINMASINA HİZMET ETMEK

Elâzığ STK Platformu düzenlediği program ile STK temsilcileri ile araya geldi. Elâzığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Erol Aslan, yeni dönemde ortak akılla güzel işler yapılacağını söyledi.

14’üncü Olağanüstü Kongresini yaparak çalışma grubunu belirleyen Elazığ STK Platformu 2024 yılı çalışmalarına başladı.

Erol Aslan’ın 2024 yılı dönem sözcüsü seçilmesinin ardından Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı kahvaltı programı organize edildi.

Türkiye’de nadir bir birliktelik yakaladıklarını söyleyen Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Erol Aslan, yeni dönemde büyük işlerin yapılacağına inandığını ifade etti.

SADECE BÖLGESEL DEĞİL ULUSLARARASI PLATFORMLARDA GÜÇLÜ ÇALIŞMALAR YAPMIŞ DERNEKLERİMİZ VAR

STK Platformu Dönem Sözcüsü Aslan yeni dönemde yapacakları çalışmalara dair şunları söyledi: Elazığ STK Platformu Türkiye’ de çok nadir görülen büyük bir birliktelik demektir. Platform bünyesinde çok güçlü dernek ve kuruluşlarımız var. Sadece bölgesel değil, ulusal ve uluslararası platformda da çalışmalar gerçekleştirmektedir.  Bütün başkanlarımıza emek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de ortak akılla büyük hizmetler yapacağız. Amacımız önce Elazığ’ın, sonra ülkemizin kalkınmasıdır.” dedi

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com