Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SPOR 11 Mart 2024 957 Görüntüleme

Elazığlı Sporcu Hakan Erikçi Türkiye 3.cüsü Oldu

Elazığlı Sporcu Hakan Erikçi Türkiye 3.cüsü olarak milli takım aday seçimlerine gitmeye hak kazandı.

Türkiye Ohannes Margosyan Fitness Şampiyonası Ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine katılan Elazığlı başarılı sporcu Hakan Erikçi girdiği yarışlardan Türkiye 3. ‘lüğünü kazandı.

Büyük Erkekler Kaslı Fizik Branşında seçmelere katılan Erikçi aldığı bronz madalya ile milli takım seçimlerine girmeye hak kazandı.

HEDEFİM TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

24 yaşındaki başarılı sporcu disiplinli bir çalışma ile başarılarını sürdüreceğini kaydederken, öncelikli hedefinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu belirterek şunları söyledi:

” 9 yıldır bu sporla uğraşıyorum. Sporun her dalı gerçek manada disiplinli bir yaşam ve düzenli çalışmayı gerektiriyor. Bundan sonraki öncelikli hedefim Türkiye şampiyonluğunu kazanmak. İnşallah Elazığ’ımıza şampiyonluk gururunu yaşatacağız.

Çalışmalarına devam eden Erikçi NPC pro card için yarışacağım. Beni destekleyen ve çalışmalarıma katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com