Ana Sayfa Uncategorized 13 Mart 2024 202 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI CEYLAN: ”PROJELERİMİZ HALKIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK”

DEVA Partisi  Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. STK ve Mahalle ziyaretlerini sürdüren Ceylan en son Bağ-Kur Caddesi ‘nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafla gündeme ve şehrin nabzına dair sohbet eden Ceylan projelerini anlatarak destek talebinde bulundu. Değişim  isteklerini belirten esnaflar ekonomik krizden ve Bağ-Kur primlerinden dolayı yaşadıkları sıkıntıları anlattılar.

HALKIMIZIN DEĞİŞİM İSTEDİĞİNİ GÖRÜYORUZ

Ziyaretlerine dair değerlendirmelerde bulunan Recep Ceylan; halkın genelinde değişim isteğinin ağır bastığını gözlemlediklerini söyledi. Gittikleri çoğu yerde vatandaşların ülkenin içerisinde bulunduğu ortamdan dolayı sıkıntılı olduklarını ve ekonomik darboğaza çözüm beklentileri olduğunu ifade eden Ceylan sözlerine şöyle devam etti: Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Cadde cadde sokak sokak onları dinliyoruz. Ne yazık ki hayatından memnun insanımız yok. Yaşam mücadelesi kolaylıkla geçen vatandaşımız yok. Esnaflarımız günü kurtarabilmenin derdinde. Vatandaşlarımız yarınının kaygısında. Genel olarak gözlemlediğimiz şu ki halkımız artık köklü bir değişim istiyor.

KENTSEL YENİLENME PROJELERİMİZİ DİNLEYEN BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Elazığ’ı sümen altı etmiş yerel yönetim anlayışı vatandaşlarımızı bıktırmış durumda. 2020 yılından beri evleri yıkıldığı halde yaptıramayan ve bunun önündeki en büyük engeli ekonomik maliyetler olan bir çok vatandaşımız var. Onlar bize dertlerini anlattı , bizler de çözümlerimizi sunduk. Şunu gördük ki kentsel yenilenme projelerimizi dinleyen bütün vatandaşlarımızın yüzü gülüyor.

HANGİ SEKTÖR OLURSA OLSUN YERLİ ESNAFIMIZIN KALKINMASI İÇİN TEŞVİK PROGRAMLARIMIZ OLACAK

Bir şehrin kalkınması Belediye Başkanının öncelikli işi kendi şehrinin insanını kalkındırmaktır. Esnafını kalkındırmalı ki şehir de ekonomik olarak büyüyebilsin. Çok büyük deprem felaketleri yaşadık. Binlerce bina yıkıldı, yerine yenileri yapılıyor. Yeni mahalleler kuruldu. Ne yazık ki bu evler için bir çivi bile kendi esnafımızdan alınmadı. Dışarının firmaları, yine dışarının esnafını kalkındırdı. Bunun önüne geçeceğiz. Esnaflarımızı kalkındıracak, ticari potansiyelini büyütecek teşvik programlarımız olacak. Ne mutlu bize ki projelerimiz büyük bir takdirle karşılanıyor.

SÖZ VERİYORUZ, DEVA BELEDİYECİLİĞİ İLE ELAZIĞ’I MUTLU BİR KENT HALİNE GETİRECEĞİZ

Ben her ortamda dile getirdiğim gibi. Halkımıza taahhüt ediyorum. Talibi olduğum şey makam, koltuk değil. Şehrimizi kalkındırmaya, vatandaşlarımızı hak ettiği belediyecilik hizmetleri ile buluşturmaya talibim. DEVA Belediyeciliği ile Elazığ’ı mutlu bir kent haline getirmeye talibim.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com