Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 18 Mart 2024 122 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI CEYLAN: PROJELERİMİZLE İSTİHDAM YARATACAĞIZ.HEM BELEDİYEMİZ, HEM HAKLIMIZ KAZANACAK

BAŞKAN ADAYI CEYLAN: PROJELERİMİZLE İSTİHDAM YARATACAĞIZ.HEM BELEDİYEMİZ, HEM HAKLIMIZ KAZANACAK

DEVA Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan, İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve il teşkilatı Yurtbalı Beldesi’nde belediye başkan adayı Seyhan Emektar ‘ın düzenlediği iftar programına katıldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu programda iftar sonrasında vatandaşlarla sohbet eden Emektar ve Ceylan Yurtbaşı Belde Halkının sorun ve taleplerini dinlediler

Başkan Adayı Ceylan Elazığ gibi ilçe ve belde belediye başkanlarıyla istişare halinde olarak tüm sorunların çözümü için Elazığ geneli çalışacaklarını söyledi. Yurtbaşı Beldesi’nde çevre kirliliğinin sona erdirecek çalışmaları olacağını kaydeden Ceylan Seyhan Emektar’a da başarılar diledi.

HAKSIZLIKLAR, LİYAKATSİZLİKLER BİTERSE ŞEHRİ KALKINDIRACAK BÜTÇE FAZLASIYLA MEVCUTTUR

Ceylan daha sonra bir açıklamada bulundu. Açıklamasında gerçekleştirecekleri projeler için fizibilite çalışmalarının tamamlandığını, bütçe konusunda ise sıkıntı yaşamayacaklarını kaydeden Ceylan:” Bize soruyorlar.Bu devasa projeleri gerçekleştirecek kaynağı nereden bulacaksınız? diye. Cevabı çok basit. İsrafın, talanın, gereksiz göz boyayıcı harcamaların önüne geçeceğiz. Haksızlıklar, liyakatsizlikler biterse şehri kalkındıracak bütçe fazlasıyla mevcut olacak. İstihdam ve üretim odaklı belediyeciliğimizle hem kazanacağız, hem de istihdam yaratıp halkımıza kazandıracağız.”

BELEDİYECİLİK HAYAL SATMAK, GÖZ BOYMAK DEĞİLDİR. MUTLU İNSAN MUTLU KENT DİYECEĞİZ

DEVA Partisi Elazığ belediye başkan Adayı Recep Ceylan bir belediyenin kaldırım yıkıp yapmak, aynı yerleri defalarca onarmak veya sadece çiçek ekmekle mükellef olmadığını söyledi. ‘’Belediyecilik demek devletin yereldeki şefkat eli olmak demektir’’. Bu anlayışla çalışacağız. Projelerimiz sadece bir kesimi değil, toplumun her kesiminin ihtiyaçlarını karşılamak, onların memnuniyetini kazanacak projelerdir’’ dedi.  Kentsel dönüşümden yeşil alanlara, trafik sorunundan sanata, kültürel faaliyetlerden istihdama kadar birçok konuda özel ve realist projelerle belediyecilik yapacaklarının altını çizen Ceylan sözlerine şöyle devam etti: ‘’ Günlük hayatın zorluklarını yaşayan insanlarımız özellikle son birkaç yıldır ekonomik krizin pençesinde geçim mücadelesi veriyor. Evinin kirasını ödemekte zorlanırken, çocuğunun eğitimine bütçe ayıramıyor. Ulaşım gibi zaruri bir ihtiyaç bile insanlarımız için büyük bir külfet haline gelmiş. Anneler çocuklarını kreşe götüremiyor. Öğrenciler ders çalışabilecek kitaplara ulaşamıyor. Biz gerçek bir belediyecilik yapmaya geliyoruz. Annelerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için kreşler açacak, kadınlarımız için bir meclis kuracağız. Söz kadınlarda diyeceğiz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com