Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 24 Mart 2024 374 Görüntüleme

DESTİCİ MÜJDEYİ VERDİ: ”YAZIKONAK’I İLÇE YAPACAĞIZ”

Büyük Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici bir dizi gezi ve temasta bulunmak üzere Elazığ’a geldi. Ziyaretlerinde Kovancılar ilçesi ve Yazıkonak Beldesi’ne giden Destici partililer ile buluştu seçimlerde destek istedi.

Bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Elazığ ilçe ve beldelerinde partililer ile bir araya geldi.Genel Başkan Mustafa Destici Elazığ ziyaretine Kovancılar İlçesi ve Yazıkonak Beldesi ziyareti ile başlarken kendisine oluşturulan konvoy da eşlik etti.

DESTİCİ: YAZIKONAK BÜYÜK BİR BELDE, İLÇE OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Yazıkonak’ta vatandaşlara hitap eden Destici Başkan adayı Hatif Çadırcı’yı Yazıkonak’ta yaptığı büyük hizmetlerden dolayı tebrik etti. Başarılı başkan Çadırcı’nın yeni dönemde de Büyük Birlik Partisi Belediye Başkanı olarak hizmetlerine devam edeceğini açıklayan Destici Yazıkonak’ın İlçe olması gerektiğini söyledi. Vatandaşlardan Başkan Çadırcı’ya olan desteğin artarak devam etmesini isteyen Destici Yazıkonak’ın ilçe olması için çalışacaklarını söyleyerek:Mevcut Belediye Başkanı Hatif Çadırcı’nın yeni dönemde de kazanarak bu göreve başarılarla devam edeceğine inanıyorum. Bizler de inşallah her zaman yanınızda olacağız.

CUMHUR İTTİFAKI’NDAKİ ÜÇ PARTİDEN BİRİSİYİZ.HER TÜRLÜ DESTEĞİ YAZIKONAK’A VERECEĞİZ

Cumhur İttifakı içerisindeki üç partiden birisiyiz. O sıfatla burada konuşuyoruz. Aile sağlığı merkezi, okul, gençlerimiz için spor ve kültürel faaliyet alanları oluşturacağız. Başta Başkanımız Çadırcı olmak üzere bize inanın ve güvenin. Benim elim her zaman burada olacak. Başkanımız dürüst, temiz, çalışmak bir kardeşimiz. Onun bu hizmetlerinin devam etmesi için ona destek vereceğiz. Hayırlı olsun.  31 Martta, tekrar geleceğiz ve  bir bir oradaki eksikleri tamamlayacağız. Ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Tabi Yazıkonak büyük bir belde, aslında Elazığ’ın ve Türkiye’deki belki yüzlerce ilçeden daha büyük bir yerleşim yeri. Ben şahsen iller idaresinde yapılacak yeni bir yasa değişikliğinde Yazıkonak’ın da ilçe olması önerisini getireceğimi de buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com