Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 26 Mart 2024 224 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI CEYLAN : “ŞEHRİMİZİ HAK ETTİĞİ STATÜYE KAVUŞTURACAĞIZ”

Yerel seçimlere az bir süre kala seçim çalışmaları saha da her geçen gün daha da hız kazanıyor. Elazığ’da uzun süredir saha çalışmalarını sürdüren DEVA kadroları yerel seçimlere son derece iddialı hazırlanırken genç ve donanımlı Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan, ziyaretlerini ve çalışmalarını sürdürüyor.

Yerel seçim öncesi yazılı açıklamada bulunan Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan, şehrin yıllardır sahipsiz bırakıldığını, yerel yönetimlerin yetersiz çalışmaları ile belediyenin zor durumda bırakıldığını ifade etti. Başkan Adayı Ceylan, Belediyenin en iyi şekilde yönetilebilmesi için DEVA kadrolarına ihtiyaç olduğunu belirterek;

“Bu şehir çok zor zamanlar atlattı. Bugün görüyoruz ki ülkemizde ciddi manada bir ekonomik kriz var ve vatandaşlarımız artık yorgun. Bugün dönüp baktığımız zaman gelişmiş tüm ülkeler yerel yönetimleri güçlü ülkelerdir. Bizler değişime belediyeden başlayacağız. Yıllardır belediye yönetenlerim belediyeyi nasıl zor durumda bıraktığını görebiliyoruz. Belediye gelirlerinin üretimle birleştirilip vatandaşa kazanım olarak dönüştürülmesi gerekir.” dedi.

KARARSIZ SEÇMENİN KARARI BİZ OLACAĞIZ

Saha çalışmalarımızda vatandaşlarımız ile bir araya geldiğimizde görüyoruz ki seçmenlerimiz kararsız. İnsanların güven duygularının zedelendiğini görüyoruz. Bu da demektir ki bu şehir yıllardır yanlış yönetilmiş. Belediyenin tüm imkanlarını elinde bulunduran bir adaya rağmen insanlar güven duygusunu kaybediyorsa burada bir soru işareti vardır. Bugüne kadar bu şehir hep sahipsiz bırakıldı. Vatandaşlarımız hep mağdur edildi. Ama bizim vatandaşlarımız bunu hak etmiyor. Biz seçildiğimiz takdirde vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltebilmek adına gerekli çalışmaları sağlayacağız. Bu Aziz Şehir bizim ve biz hep birlikte başaracağız.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com