Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 27 Mart 2024 42 Görüntüleme

AKIN”SİZİN DESTEĞİNİZLE SEÇİMİ MUTLAKA KAZANACAĞIZ”

”SİZİN DESTEĞİNİZLE SEÇİMİ MUTLAKA KAZANACAĞIZ”

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, kamu kurum ziyaretlerine devam ediyor.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın seçime sayı günler kala kamu kurum ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Akın bu kapsamında Elazığ Defterdarlığını ziyaret ederek kurum çalışanlarına projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak seçimlerde destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında kurum ziyaretlerine aralıksız devam ettiğini ifade eden Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın”Şehrimiz için vizyon projeleri oluştururken vatandaşlarımızın fikirleri ve önerilerini dikkate alacağız. Tüm bu işler yetkiyle olur onun için sizlerden destek istiyorum.Sabah, akşam, kar ve kış demeden 3 aydır sahadayız. Kamu kurumlarımızı Ramazan ayına bırakmıştık. Şimdi de memurlarımızı ziyaret ederek projelerimizi takdim edip desteğini istiyoruz.Bizler için bir oyunuzun bile çok büyük bir değeri var.Bir ümit doğdu mutlaka bu seçimi alacağız seçim arefesinde bu konuda desteklerinizi bekliyoruz.Memleketimiz için güzel yatırımlarımız olacak.Bize yetki verdiğiniz andan itibaren bu projeleri uygulayacağız.Hemşehrilerimize kendimizi bir, iki defa tanıtabilmişsek bu konuda kendimizi başaralı sayıp başımızı yastığa rahat olarak koyuyoruz”diye konuştu.

Defterdarlık personeli projelerini dinlediği Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek seçimlerde başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com