Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 29 Mart 2024 111 Görüntüleme

Kamu Sen Elazığ Şube Başkanlığı Tarafından İftar Programı Düzenledi

 

Türkiye Kamu Sen Elazığ Şube Başkanlığı tarafından iftar programı düzenledi.

İftara Türkiye Kamu Sen Genel Başkan Yardımcısı Yücel Kazancıoğlu, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, İl Başkanı Yunus Bal, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, Sendika Şube Başkanları Ve 2200 Türkiye Kamu Sen Üyesi katıldı.
Türkiye Kamu Sen Elazığ İl Temsilcisi Atilla Çerkez, Kamusen’in milli ve yerli bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu söyledi.

Türkiye Kamu Sen Genel Başkan Yardımcısı Yücel Kazancıoğlu, Murat Aygen’e destek için geldiklerini söyleyerek Türkiye genelinde üç hilalin bir daha dalgalanması için çalıştıklarını söyledi.
MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Kamu Sen yetkililerine destekleri için teşekkür etti.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Ülkücü Hareket için Kamusen’in çok önemli olduğunu vurguladı. Işıkver, “Kamusen’in bizler için ne kadar kıymetli olduğunu anlatmama gerek yok diye düşünüyorum. Ülkücü hareketin özellikle Elazığ’da neredeyse üzerine inşa edildiği özellikle her sıkıntılı her Türkiye’nin sıkıştığı ve siyaset olarak gerildiği dönemde bunun bedelini Türk milliyetçisi olmanın bedelini çok ağır bedeller ödemek suretiyle ödeyen bir teşkilat olduğu için bugün Cumhur İttifakı’nın bir parçası olarak o günkü o siyasi buhrandan çıkmış bir siyasetin milletvekili olarak sizlerle beraber ödediğimiz bedelleri de göz önünde de bulundurarak yarında devlet, millet sıkıştığı zaman her türlü bedeli ödeyeceğiniz gerçeğinden de hareketle sizinle beraber yol yürümekten şeref duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen seçilmesi halinde İstişareye önem veren bir yönetim anlayışı ile hareket edeceklerini söyledi. Aygen, “Belediyeyi de kazandığımız taktirde ben sizlere söz veriyorum sizlerle ilgili belediyeyi beraber yöneteceğiz biz istişareyle yönetimini ortaya koyacağız, sendikalarla vakıflarla hemşehri dernekleri ve üniversiteyle beraber yöneteceğiz. Bende bir Kamu Sen’li olarak sizlerin emrinde olacağıma söz veriyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com