Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 29 Mart 2024 186 Görüntüleme

ÜLKÜ OCAKLARI GEÇMİŞ DÖNEM BAŞKANLARINDAN AYGEN’E DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları geçmiş dönem başkanların 31 Mart seçimleri münasebetiyle ortak basın açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen’e destek verildiği belirtilirken, 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimlerde sadece yerel yönetimin belirlenmeyeceği  aynı zamanda layık gördüğü partiye de şehrin emanet edileceği vurgulandı. Yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

DOÇ. DR. MURAT AYGEN  ŞEHRİMİZİN EMANETİNİ İLERİ BİR UFUK VE VİZYONLA DEVRALACAKTIR.

Türk dünyasının ve Türk-İslam aleminin müstesna ve muazzez şehri Elazığ, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerle birlikte sadece yerel yönetimini belirlemeyecek aynı zamanda layık gördüğü partiye ve adaya kutlu bir emanet tevdi edecektir.

Şüphe yok ki bu emanet; memleketimizin taşının, toprağının, havasının, suyunun, sokağının, caddesinin yükünü sırtlamayı gerektirdiği gibi her yaştan ve her kesimden insanımızın yarasına merhem, derdine deva olmayı da mecbur kılmaktadır.

Bizler aziz şehrimizde bu şuurla mücadele etmenin ve vazife ifa etmenin gururunu yaşayan Türk milliyetçileri ve Türk-İslam ülkücüleri olarak hemşehrilerimize bir çağrıda bulunmak üzere bir araya geldik:

Doç. Dr. Murat Aygen; aziz şehrimizin emanetini yüksek bir ahlak ve erdemle, ileri bir ufuk ve vizyonla devralacaktır.

Dolayısıyla tüm hemşehrilerimizi ve vatandaşlarımızı aziz şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet etmekten başka gayesi olmayan, ilmine, irfanına, fikrine ve ahlakına şeksiz ve şüphesiz bir kuvvetle kefil olduğumuz Doç. Dr. Murat Aygen’e ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne omuz vermeye davet ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle 31 Mart seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diler, kamuoyuna saygılarımızı arz ederiz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com