Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 29 Mart 2024 543 Görüntüleme

YAZIKONAK HALKI BAŞKANINA DESTEK İÇİN TOPLANDI

Yazıkonak’ın Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Hatif Çadırcı yeni dönemde de büyük projelerle Yazıkonak’a hizmet vermeye hazırlanıyor. Halkın büyük bir teveccüh gösterdiği Başkan Çadırcı Yazıkonak Belediyesi’ni içinde bulunduğu borç batağından kurtarması ile çok büyük bir takdir toplamıştı.
Yaptığı hizmetlerle Yazıkonak’ı adeta bir ilçeye dönüştüren Başkan Çadırcı seçim kampanyası süresince de hem Belediye işlerini yürütüyor, hem de seçim çalışmalarını.
YAZIKONAK HALKI BAŞKANI İÇİN BİR ARADA
7’den 70’e tüm Yazıkonak Halkı’nın gönlüne girmeyi başarmış olan Belediye Başkanı Hatif Çadırcı önümüzdeki dönem belediye başkanlığı için de çalışmalarını sürdürüyor. Yazıkonak Halkı,  büyük bir teveccüh gösterdiği ve yeni dönemde de Belediye Başkanı olarak görmek istediği Hatif Çadırcı  için bir araya geldi. Akşam saatlerinde başkanlarına olan sevgi ve desteklerini göstermek için bir araya gelen Yazıkonaklılar Başkan Hatif Çadırcı’ya sevgi gösterisinde bulunarak sloganlar attılar. Başkan Çadırcı için  SKM önünde toplanan kalabalık, ‘Yazıkonak seninle gurur duyuyor’, Dik dur eğilme, Yazıkonak seninle’ gibi sloganlar eşliğinde Hatif Çadırcı’ya olan desteklerini gösterdi.
Halkın ilgisinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çadırcı şunları söyledi:
”Biz her zaman söyledik. Belediyecilik gönül işidir. Bizim en büyük kazancımız halkımızın bize olan sevgisi. Bu her yöneticiye nasip olmayacak bir güzellik. Şükürler olsun ki arkamızda tertemiz bir isim bıraktık. Önümüzdeki süreçte de dürüst, şeffaf ve halkın mutluluğunu önceleyen bir anlayışla görevimize kaldığımız yerden devam edeceğimize inanıyorum.
ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ ARDIMIZDA ŞAİBELİ BİR İŞ YOK
Baştan savma projelerle, arkadan verilmiş sözlerle, belediyenin imkanlarını bir kaç liyakatsiz için kullanmakla olmuyor bu işler. Bizler bütün bu çirkinliklerden uzak bir anlayışla çalıştık. Partili, partisiz hiç bir ayrım gözetmeksizin tüm halkımızın gönlünde yer aldık. Onlara hizmetlerimizi verdik. Bakın bir çok belediye başkanı için şaibeli işlerden söz ediliyor. Yüce Allah’a şükürler olsun ki arkamızda şaibeli bir iş bırakmadık. Bu gün kime sorarsanız sorun bize destek versin ya da vermesin tüm halkımız bizlerin dürüst, şeffaf çalışmamızı, yaptığımız hizmetleri söyleyecektir. Bir Belediye Başkanı için en güzel kazanım budur. Halkın sevgisidir…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com