Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 4 Nisan 2024 165 Görüntüleme

BAŞKAN ÇADIRCI MAZBATASINI ALDI

Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadıcı 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerden zaferle çıkmasının ardından bu gün İlçe Seçim Kurulunda mazbatasını aldı. İkinci dönem belediye başkanlığı görevine başlamak üzere mazbatasını alan Çadırcı belediye çalışmaları için kolları sıvadı.

YAZIKONAK BÖLGENİN İNCİSİ.

Mazbatasını alarak görevine başlayan Başkan Hatif Çadırcı, Yazıkonak Halkından aldığı güçle önümüzdeki günlerde önemli projelerle eser belediyeciliğine devam edeceklerini söyledi. Çadırcı Harputtimes Haber’e yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
” Allah’ın izni ve halkımızın takdiri ile bu gün mazbatamızı alarak göreve başladık. Halkımızdan aldığımız gücü ve yetkiyi halkımız için kullanacağız. Yazıkonak gibi bölgenin incisi bir beldede Belediye başkanı olmak büyük bir mutluluk. Yazıkonak’ı bundan sonra da bundan önce olduğu gibi geliştirmek, kalkındırmak için çabalayacağız. Bir kesimin değil, her kesimin belediye başkanı olacağım. Genç, yaşlı, A Partili, B Partili demeden, bütünleştirici bir anlayışla belde halkımızın belediyecilik anlamında ihtiyaç ve taleplerine yanıt vermek için elimden geleni yapacağım.

Bana Yazıkonak’ı 2. kez emanet eden vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Yarım kalmış projeleri tamamlayarak, 7’den 70’e herkesin başkanı olmak için çıktığımız bu yolda Allah utandırmasın”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com