Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 18 Nisan 2024 134 Görüntüleme

ELAZIĞ GSK HOKEY TAKIMI BAŞARILARIYLA İZ BIRAKMAYA DEVAM EDİYOR

 

Elazığ Gençlik Spor Kulübü Çim Hokeyi Takımı başarılı sonuçlara imza atıyor. 2023 Yılında Elazığ’da faaliyet göstermeye başlayan branş her müsabakada ilimize dereceler kazandırıyor.

Geçtiğimiz yıl Elazığ’da yeni açılan ve hizmet vermeye başlayan Çim Hokeyi yoğun katılım ile sürdürülüyor. Bir yılda Gençlik Spor Kulübü’ne bağlı takım kurularak müsabakalara katılmaya başlayan takım önemli derecelere imza atarak ülke çapında ses getiren çalışmalara imza atıyor.

İlk müsabakasında Trabzon’a giderek Trabzon Of takımı ile karşılaşmasında 5-1, İkinci müsabakasında Şanlıurfa takımı ile karşılaşmasında 5-4 skorla mağlup eden Elazığ GSK Çim Hokeyi Takımı grubun son maçında ise Kayseri takımı ile karşılaşması sonucunda mağlup oldu.

Bugüne kadar birçok turnuvada kendini gösterme imkanı bulan Elazığ GSK Çim Hokeyi Takımı, Trabzon’da düzenlenen 2.Lig PLAY-OFF Kızlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda da başarılı olmayı başardı.

Mayıs ayında ise Osmaniye’ye gidecek olan GSK takımı Erkekler Açık Alan 1. Ligde mücadele edecek.

Müsabakaya gitmeden önce Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’i makamında sporcuları ile beraber ziyaret eden Elazığ Hokey Temsilcisi ve Takım Antrenörü Ali Cem Yıldırım, “ 2023 yılında takımı kurduktan ve başarı kazandıktan sonra aileler branşımızı daha fazla destekledi. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Abdulsamet Eren’e şube müdürlerimiz Alaattin Özdemir’e ve Suat Acar’a sonsuz teşekkür ediyorum. Takımda 18 yaş altı olmak üzere 65 sporcumuz var hedefimizde milli takıma sporcu kazandırmak ve ligde şampiyonluk kupasını kaldırmak. Aileler; sporcu bulma ve  bize yönlendirmede yardımcı oldu. Biz de onlardan bu gücü alarak başarı kazanmaya devam ettik. Şu an haftanın 5 günü aralıksız çalışma yapıyoruz” dedi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren Elazığ’ın spor şehri olma yolunda hızla ilerlediğini söyleyerek, “Çim hokeyi Elazığ’da yeni branşlarımızdan bir tanesi. Hem antrenörümüz ve Hokey İl Temsilcisi Ali Cem Yıldırım hem de sporcularımızla gelecek yıllar için iyi bir ekip kurduğumuzu düşünüyoruz. Aynı zamanda bu yeni branş ile birlikte çocuklarımızın birçok kazanım elde etmesini sağlıyoruz. Elazığ spor şehri olma yolunda hızla ilerliyor. Kulübümüzün takımı olan sporcularımızın milli takımlara kadar yükselmelerini sağlayacağız. Sporcularımızdan desteklerimizi esirgemeyerek hep yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com