Ana Sayfa GÜNDEM 21 Nisan 2024 125 Görüntüleme

BAŞKAN TURUS ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ SÖZÜNÜ TUTTU

Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus, 31 Mart Yerel Seçimlerinde vermiş olduğu “Öğrencilere Ulaşım Desteği” sözünü yerine getirdi.

Başkan Turus göreve başladığı ilk günden itibaren vermiş olduğu talimat ile Baskil Belediyesinde öğrencilerin ulaşımının ücretsiz olmasını sağlamıştır.

Başkan Tuncer Turus konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; “Baskil’de eğitim ve öğretim her zaman önceliğimiz olacak, biliyoruz ki ülkemizin geleceği gençlerimizin omuzlarında yükselecektir. Bu nedenle eğitime yapılan her bir yatırım bizim için çok değerlidir. Hayatına dokunabildiğimiz, destek olabildiğimiz, hayatında fark yaratabildiğimiz tüm gençlerimizden aldığımız güç̧, onların başarılarından aldığımız ilham ve motivasyonla, topluma değer katmak için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz. Her bir öğrencimize üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com