Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 22 Nisan 2024 78 Görüntüleme

23 NİSAN’DA TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLAR UNUTULMADI..

23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramına sağlık problemleri nedeniyle hastanede tedavi gördükleri için katılamayacak olan çocuklar unutulmadı.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet YİĞİT bugün, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit POLAT, Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Şüheda KAYA, Şube Müdürü Metin ÖZGEN ve Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan TABAR ile birlikte Fethi Sekin Şehir Hastanesinde tedavi gören çocuklar için hazırlanan programa katıldı.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce hastanede açılan kurslarda üretilen ürünlerin sergilendiği sergi alanını gezen İl müdürü Mehmet YİĞİT ve beraberindekiler daha sonra çocuklar için düzenlenen etkinliklere katılarak bayram coşkusunu bugünden yaşamalarına yardımcı oldular.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çocukların tedavi gördüğü hastane koridorları ve odalar bayraklarla süslenirken İl Müdürümüz Mehmet YİĞİT ve Sağlık Müdürü Cahit POLAT çocukları tek tek ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com