Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 10 Mayıs 2024 149 Görüntüleme

AK PARTİ KADIN KOLLARI GAZZELİ ANNELER İÇİN BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Kadın Kolları Gazze’de hayatını kaybeden ve yaşam mücadelesi veren Gazzeli anneler için bir araya geldi. Ak parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver açıklamasında, Filistin’de anne olmanın zorluğuna vurgu yaptı.

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından 81 ilde eş zamanlı düzenlenen programla Gazze’de yaşam hakları ellerinde alınan anneler için toplanıldı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bir araya gelen vatandaşlar Gazze’de hayatını kaybeden, yaşam mücadelesi veren annelerin uğradıkları zulme dikkat çekmek için ses yükseltti.

Sivillerin hedef alındığı saldırıyı haklı gösterecek bir nedenini olamayacağının altını çizen AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, İsrail’e ateşkes için çağrıda bulundu.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com