Ana Sayfa GÜNDEM 22 Mayıs 2024 96 Görüntüleme

BAŞKAN ALAN, ELAZIĞSPOR MAÇI İÇİN 2 OTOBÜS TAHSİS ETTİ

TFF 3. Lig Play-Off 3. Turu’nda sahasında Efeler 09 SFK’yı mağlup ederek play-off finaline yükselme başarısı gösteren Bordo-Beyazlı temsilcimiz Çimentaş Elazığspor’un 25 Mayıs cumartesi günü 52 Orduspor ile yapacağı şampiyonluk maçı öncesi şehirde ve İstanbul’da yaşayan Elazığlıların heyecanı dorukta.

Tarihi maç öncesi takımımızın etrafında kenetlenme, destek ve maçı İstanbul’da izleme çağrısı yapan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan,  Elazızığspor’un şampiyonluk maçını izlemek isteyen hemşerilerimiz için iki adet otobüs tahsis etti.

Elazığspor’un her bir Elazığlı için  1967 yılında başlayan bir aşk hikâyesi olduğunu ifade eden Başkan Alan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Elazığsporumuz, başarılı bir sezon ve uzun süre devam eden yenilmezlik unvanını koruyarak 2. Lige yükselme finalini oynama başarısını yakaladı. Elazığlı hemşerilerimiz ve taraftarlarımız bugüne kadar takımını asla yalnız bırakmadı. Cumartesi günü İstanbul’da oynanacak final maçında da takımımızı yalnız bırakmama ve şehirde oluşan birlik, beraberlik ve coşkunun İstanbul’a da taşınması adına Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak taraftarlarımızın maçı izleyip dönmeleri amacıyla iki adet otobüs tahsis ettik. Otobüslerimiz açıklayacağımız tarih ve saatte Ticaret ve Sanayi Odamız önünden kalkacaktır. Ben,  hem Elazığ’daki hemşerilerimizin hem de İstanbul’daki tüm iş insanı ve hemşerilerimiz ile Elazığ ile gönül bağı olan tüm vatandaşlarımızı maça davet ediyor ve bu tarihi ana tanıklık ederek bu anı ölümsüzleştirmelerini diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com