Ana Sayfa GÜNDEM 22 Mayıs 2024 95 Görüntüleme

ELAZIĞSPORLU FUTBOLCULAR, FIRAT ÜNİVERSİTESİ’NDE COŞKUYLA KARŞILANDI

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde düzenlenen futbol turnuvasının final maçı gerçekleştirildi. Final maçına Elazığspor’unfutbolcuları da katılarak destek verdi.

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından öğrenciler arası futbol turnuvası 12 takımın katılımıyla gerçekleştirildi.

Elemelerin ardından gerçekleşen final maçına şampiyonluk yolunda ilerleyen Elazığsporlufutbolcuların katılması damga vurdu.

Harput yerleşkesindeki sahada gerçekleşen final müsabakasına; Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Furkan Dilaver’in yanı sıra Elazığsporlu futbolcular Hasan Ekici, Mert Altınöz, Mehmet Ablay ve teknik heyetten Muhammed Demirtaş da katıldı.

ELAZIĞSPORLU FUTBOLCULAR COŞKUYLA KARŞILANDI

Final maçını izlemek için alana gelen ve 25 Mayıs Cumartesi günü TFF 3. Lig’de şampiyonluk karşılaşmasına çıkacak olan Elazığsporlu futbolcular, öğrenciler tarafından meşaleler ve Çaydaçıra eşliğinde karşılandı. Futbolcularla hatıra fotoğrafı çeken öğrenciler, Elazığsporlu futbolculara çıkacakları final maçında başarılar diledi.

Elazığsporlu futbolcuların da izlediği öğrenciler arası futbol turnuvası finalinde şampiyon olan takıma madalya ve kupaları takdim edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com