Ana Sayfa GÜNDEM 25 Mayıs 2024 129 Görüntüleme

HAYDİ GAKKO O GÜN BU GÜN!

HABER / FUNDA CANPOLAT
Tüm Elazığspor sevdalılarının beklediği gün geldi. O gün bugün…

Elazığspor, TFF 3.Lig 2. Grup Final maçında bugün saat 19:00 ‘da Rams Park’ta, 52 Orduspor ile Şampiyonluk maçına çıkacak.

Günlerdir tüm şehrin tek yürek tek bilek haline gelerek yoğun bir destek sağladığı Elazığspor – 52 Orduspor maçı bugün oynanacak. Maç öncesi tüm şehirde yoğun bir heyecan ve ilgi yerini alırken Elazığspor taraftarları takımını yalnız bırakmadı. Takımına destek sağlamak isteyen tüm Elazığlılar,  İstanbul’un yolunu tuttu. Genç, yaşlı demeden herkesin bir araya geldiği bu yolculuktan coşkulu kareler kameralara yansıdı.

Maç öncesi yola çıkan Elazığspor taraftarları “Maç Elazığ’da olmasada fark etmez,  maç bize gelemiyorsa biz maça gideriz. Herkesin büyük bir desteği var galibiyet alamadan dönmeyeceğiz.” dediler.

Harputtimes Habere açıklamalarda bulunan Elazığspor taraftarı Fatih Bahçeci, tüm şehrin birlik ve beraberlik içerisinde bir destek sağladığını ve bunun mutluluk verici olduğunu dile getirdi. Şampiyonluğu almadan dönmeyeceklerini belirten Bahçeci şu ifadelere yer verdi;

“Biz Elazığ taraftarı olarak heyecanlıyız. 2. lige çıkmayı çok istiyoruz. Görüyorsunuz burada verdiğimiz mücadeleyi.  İnşallah da İstanbul’dan hiçbir şekilde boş dönmeyiz. Kendi takımımıza oyuncularımıza çok güveniyoruz. Bizleri ve gençleri geçiyorum iş adamlarının bile Elazığ’a destek vermesi bizim için onur ve gurur verici. Burada yaşlısı, genci, kadını, kızı herkes Elazığ için bugün hep beraber mücadele veriyoruz . İnşallah boş dönmeyiz.” dedi.

Elazığspor taraftarı Vedat Öksüz ise Elazığ’a galibiyet sevinci yaşatacaklarını belirterek il dışında yaşayan Elazığsporlulara çağrıda bulundu. Öksüz, şu şekilde konuştu:

“Bizler Elazığspor taraftarları olarak Elazığspor’un bu maçta kazanmasından yanayız.  Umarım galibiyeti alıp şehrimize döneceğiz. Buradan tüm Elazığlılara da sesleniyoruz, il dışında olan tüm Elazığlıları yarın Rams Parkta oynanacak olan Elazığspor maçına bekliyoruz.  Taraftarlar coşkulu görüyorsunuz her yer çok kalabalık, otobüsler dolup taşıyor inşallah yarın galibiyetle döneceğiz şehrimize. Elazığ’a galibiyet sevinci ile döneceğiz inşallah. “ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com