Ana Sayfa Uncategorized 19 Ocak 2022 693 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda şüpheli görülen bir araçta yapılan aramalarda bir miktar esrar maddesi ele geçirildiği bildirildi. Şüpheli araçta bulunan şahısların uyuşturucu maddeyi temin ettiği şüpheli ya da şüphelilerin tespiti yönünde Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan çalışmalar sonucunda
262 gr Kubar Esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili olarak G.O. (31)isimli şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan işlem başlatıldı.
Ayrıca, şüpheli araç içerisinde bulunanE.S. (36) ve E.Y. (22)isimli şüpheliler hakkında da Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan gerekli işlemler yapıldığı belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com