Ana Sayfa Uncategorized 6 Şubat 2022 456 Görüntüleme

ELAZIĞ GENÇLİK MERKEZi SPOR KULÜBÜ 2. LİG’DE

 

Ankara ili Kahraman Kazan ilçesinde düzenlenen Elazığ Gençlik Ve Spor Kulübü ile Elazığ Gençlik Merkezi Kulübü Bocce takımı olarak yer aldığımız Şampiyonada geçtiğimiz günler de 26 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında gerçekeşen müsabakalarda Kulüp sporcularımz Türkiye Şampiyonluğu, İkinciliği ve Üçüncülüğü elde ederek bizleri gururlandırmışlardı. Aynı şampiyona içerisinde Kulüplerin yer aldığı 3. Lig karşılaşmasında Elazığ Gençlik Merkezi Spor Kulübümüz 14 Kulüp arasından üçüncü olarak şehrimizi Bocce Raffa’da 2. Lig de temsil edecekler. 23 – 27 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan 2. Lig karşılaşmalarında takımımıza başarılar diliyoruz.

Kulüp başarısına dair açıklamalarda bulunan İl Müdürü Abdulsamet Eren; 2. Ligde başta şehrimiz olmak üzere bizleri temsil eden üçüncü takımımız Bocce takımımız oldu. Bizler için büyük sevinç, sporcularımız yaklaşık bir aydır Ankara’da ciddi emek ve gayret sarf ediyorlar, nihayetinde güzel haberlerini alıyoruz. 3.lig mücadelesini sürdüren takımımız 14 Kulüp ve 42 sporcunun yer aldığı Lig’de Üçüncü olarak artık 2. Lig de. Kız ve Erkek hentbol takımlarımızın yanı sıra 2.lig de Bocce takımımız da mücadelesini sürdürecektir. Temennimiz takımımızın Süperlig de mücadele etmesidir. Bireysel karşılaşmalar ve Kulüp olarak gerçekleştirilen karşılaşmalarda yetenekli bir Bocce takımımız var. Müsabaka ve antrenman programlarını takip ediyoruz, eksikler varsa ivedilikle gideriyoruz, daha rantabl ortamda antrenman yapmaları için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz ve nihayetinde güzel baaşarılarla taçlandırıyor sporcularımız. Hem Gençlik ve Spor Kulübü olarak hemde 2. lig temsilcimiz olan Gençlik Merkezi Spor Kulübü olarak yolumuz uzun inşallah önümüz açıktır, bir kez daha bizlere bu sevinci yaşatan Sporcularımıza, Antrenörümüz Veli Kırıcı ve Elazığ Gençlik Merkezi Kulübü Yönetimine yürekten teşekkür ediyor, başarılar diliyorum, dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com