Ana Sayfa GÜNDEM 11 Şubat 2022 539 Görüntüleme

ELEKTRİK ZAMLARINA KARŞI ORTAK BASIN AÇIKLAMASI DAVETİ

Deva Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal son zamanlarda yapılan zamlara karşı ortak basın açıklaması yapılması gerektiğini ifade ederek açıklamalarda bulundu. Kangal; 

“Kıymetli hemşerilerim , son zamanlarda hepimizin ortak derdi olan elektrik faturalarındaki fahiş zamlarla ilgili artık sesimizi yükseltmenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Her birimizin evlerine ve işyerlerine ateş gibi düşen elektrik zamlarına karşı , Elazığ olarak hiçbir siyasi görüş ve mensubiyet ayırt etmeksizin tek ses halinde ,haksızlığa karşı bir  davette bulunmak istiyorum.

Buradan ilimizdeki bütün siyasi partilere, oda ve birlik başkanlıklarına , Dernek vakıf ve Sendikalara ,  bütün sivil toplum kuruluşlarına ve bu faturalara karşı içi yanan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum.

Sizleri ; 12 Şubat Cumartesi günü saat 14:00 da Öğretmenevi önünde hep birlikte tek vücut olarak ortak basın açıklamasına davet ediyorum. Gelin toplumsal bir sorun hâline gelen bu konuda sesini duyuramayan vatandaşımızın sesi olalım,

sömürüye karşı dimdik ayakta durarak bu zulme geçit vermeyelim.”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com