Ana Sayfa GÜNDEM 25 Şubat 2022 563 Görüntüleme

UCUZ YAKIT ALMAK İSTEYEN ELAZIĞLI VATANDAŞLAR UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURDU

EPGİS’ten yapılan açıklamalara göre benzin ve motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam yapılacağı bildirilmişti. Zam haberlerini alan Elazığlı vatandaşlar benzin istasyonları önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Sürekli olarak zam üzerine zam yapılması vatandaşı zora sokarken bir gece öncesinden ucuz yakıt almak isteyen vatandaşlar benzin istasyonlarına akın etti.

EPGİS, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1 lira 61 kuruş, motorinin litre fiyatına 1 lira 51 kuruş zam  yapıldığını açıkladı. Son aylarda döviz kurundaki hareketlilik nedeniyle benzinin litre fiyatı sürekli olarak güncellenmişti. Kurun düşmesinin ardından benzin fiyatlarında ulaşılan sabit durum, Ukrayna ile Rusya arasında çıkan krizle birlikte tekrar hareketlendi. Bu gece 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere; Benzine 1,61 kuruş  Motorine 1,51 kuruş  zam geldi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com