Ana Sayfa Uncategorized 20 Mart 2022 523 Görüntüleme

BAHŞİ: SORUNLARI MİLLİ EĞİTİM BAKANI ÖZER’E İLETECEĞİZ

Eğitim Bir Sen Elazığ 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e Elazığ’ın eğitim anlamında çözüm bekleyen sorunlarıyla ilgili dosya sunacaklarını söyledi

Eğitim Bir Sen Elazığ 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, Elazığ’ın eğitim anlamında çözüm bekleyen sorunlarıyla ilgili basın açıklamasında bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e Elazığ ziyaretinde sorunlarla ilgili dosya sunacaklarını kaydeden Bahşi, dosyada yer alan talepleri açıkladı. Bahşi, “Dosyamızda ilimize yakışır modern bir öğretmenevinin yapılması bir diğer konu Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarının ihtiyacını karşılayacak mimaride ve personelin rahat ulaşabileceği bir lokasyonda Milli Eğitim Hizmet Binası yapılması. Bir diğer konu TÜİK verilerine göre merkez ilçe nüfusu 443 bin 363 olan ilimizde bir adet Rehberlik Araştırma Merkezi ihtiyacı karşılamamaktadır bu nedenle ilimize 2. ve 3. Rehberlik araştırma merkezlerinin yapılması. Depremden sonra oluşturan Bizmişen ve Yemişlik gibi yeni yerleşim yerlerinde okul yapımının planlanması ayrıca okul ihtiyacı olan Çaydaçıra ve Ataşehir gibi mahallelerde Sayın Bakanımızın bize müjde vermesini bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com