Ana Sayfa Uncategorized 20 Mart 2022 442 Görüntüleme

ELAZIĞ’A TEAKWONDO YARI FİNALİNDE BRONZ MADALYA

Elazığ’a Teakwondo Yarı Finalinde Bronz Madalya Okul Sporları Teakwondo Yari Final müsabakalarına Mezre Ortaokulu sporcusu Mert Gözütok 49 Kg da üçüncü oldu.
 
19-21 Mart tarihleri arasında Van ilinde devam eden Okul Sporları Teakwondo Yari Final müsabakalarına 24 ilden 350 sporcunun katıldığı Yıldızlar kategorisinde mücadele eden Mezre Ortaokulu sporcusu Mert Gözütok 49 Kg da üçüncü oldu.
 
 
İl Müdürü Abdulsamet Eren Yaptığı Açıklamada, “Okul Sporları yeni yeteneklerin ve gençlerimizin kendilerini keşfetmesi adına önem taşıyor. İlimizi temsilen katılan sporcular, Antrenörlerimiz koordinesinde Havuzumuza dahil oluyor ve müsabakalarda yetişmesini sağlıyorlar. Bu oluşturduğumuz Alt yapıyla ilimizden daha çok sporcumuzu milli takımda, Avrupa şampiyonalarında, Olimpiyatlarda görmek istiyoruz. Okul Sporları da bu hususta önemli ve Genç Sporcumuz Mert hem ilimiz hem de bizler için kazanım. Göstermiş olduğu gayret ve başarıdan dolayı Sporcumuzu, Antrenörümüzü ve Okul İdarecilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com