Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 28 Mart 2022 620 Görüntüleme

POTA’NIN YILDIZLARI ELAZIĞ’DA

Şehrimiz ev sahipliğinde gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Grup müsabakaları 25-27 Mart 2022 tarihleri arasında Yakup Kılıç Spor Salonunda, 9 Erkek 9 Kız takımı 216 sporcunun katılımı ile ilimize yapılmıştır. Müsabakalarda dereceye girerek bir Üst Tura Çıkan takımlar:

ERKEKLER: Elazığ, Malatya, Van, Iğdır, Bingöl, Tunceli

KIZLAR: Van, Malatya, Bitlis, Bingöl, Elazığ, Tunceli

İl Müdürümüz Abdulsamet EREN Yaptığı Açıklamada: Elazığ Gençlik ve Spor Kulübümüzü hentbol, basketbol, yüzme, bocce ve birçok farklı branşta faaliyet gösteriyor. Biz her zaman Sporcularımızın ve Antrenörlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Müsabakalarda İlimizden temsil eden Elazığ Gençlik ve Spor Kulübümüzün göstermiş oldukları üst düzey performansla hem kız hem erkek takımımız çeyrek final maçlarına katılmaya hak kazanmıştır. Çeyrek final müsabakalarında da takımlarımızın iyi sonuçlar alacağına inanıyorum. Müsabakada yarışan tüm sporculara, Antrenörlere ve Hakemlerimize başarılar diliyorum, “dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com