Ana Sayfa Uncategorized 1 Nisan 2022 274 Görüntüleme

NUSRET ÇOBAN: İNSANLARIN ELİNİ, DİLİNİ VE NEFSİNİ TERBİYE ETTİĞİ, HUZUR VE BARIŞIN AYIDIR.

AK Parti Elazığ Eski İl Başkanı ve Ancuz Mermer ve Maden İşletmesi San. Tic. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Nusret ÇOBAN ramazan ayının başlaması münasebeti ile bir mesaj yayımladı. Mesajında Ramazan Ayının sadece oruç tutma ayı olmadığını ifade eden ÇOBAN, ‘’ Ramazan ayı oruç ibadetimizi gerçekleştirirken aynı zamanda insanların elini, dilini ve nefsini terbiye ettiği, huzur ve barışın ayıdır. Ramazan ayı oruç ayıdır. Tutulan oruçlarla hem nefsin hem bedenin terbiye edildiği bir aydır. Rahmet ve bereket ayıdır. Günahlardan tövbe edip yüce Yaradan’ın affına sığınma ayıdır.
Ramazan ayı, peygamber efendimizin ifadesi ile “evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş” olan bir aydır
Bu vesile ile Ramazan Ayının içinde bulunduğumuz dünya düzeni içerisinde tüm İslam âlemi ve ülkemizle birlikte bütün insanlığa barış, huzur, bolluk bereket ve getirmesini temenni ediyorum.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com