Ana Sayfa GÜNDEM 17 Nisan 2022 192 Görüntüleme

İYİ PARTİ KADIN POLİTİKALARI YÖNETİM KADROSUYLA BULUŞTU

Elazığ İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Halide Ataş Tozlu kadın üyeleriyle ve yönetimiyle iftar sonrası çayında buluştu. Yeni üyelerinde İYİ Parti saflarına katıldığı ve rozet takıldığı toplantıda Avukat Tozlu yaptığı açıklamalarda şu ifadelerine yer verdi;

“Öncelikle Genel Başkanımız Sn Meral Akşener hanımefendinin ve Genel Başkan yardımcısı Kadın Politikaları başkanımız Sn. Ünzile Yüksel’in hepinize selamlarını iletmek istiyorum.
Seçime hergeçen gün yaklaştığımız bilinen bir gerçektir. Amacımız, birliğimizi bütünlüğümüzü artırarark yeni çalışma hedefleri belirlemektir. Genel başkanı kadın olan bir siyasi hareketin kadınlarımızın gücüyle iktidara giden bu kutlu davada Elazığ ve Türkiye genelinde başarılı olmaması imkansızdır. Bu akşamda burada sizlerle buluşma gayemiz birliğimizi tesis etmek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaktır….
Ülkemiz ekonomik darboğazdan geçmekte, gençlerimiz umudunu hergeçen gün yitirmektedir. Kadınlarımız ise, en doğal hakları olan yaşam haklarını erkek terörüne kurban vermektedirler. İYİ Partimiz kadın cinayetlerinin önüne geçecek güçlü yasalarla ve kadınlarımızın istihdamlarını artırmak adına yapılacak her türlü çalışmanın içerisindedir. Amacımız üreten ve can güvenliği sağlanan kadınları İYİ partimizin iktidarında daha güçlü toplumda varlığını ve öz saygınlığını ispatlamış kadınlar haline getirmektir. Şuanda da Kadın Politikaları başkanımız Sn. Ünzile Yüksel kadınlarımız ile ilgili çok önemli projeler üzerinde çalışmaktadır. Elazığ’a da Genel merkezimizin ayrı bir hassasiyeti ve önemi var. En yakın zamanda Genel Başkan yardımcımız ve Kadın Politikaları Başkanımızı Elazığlı hanımlarımızla buluşturacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com