Ana Sayfa Uncategorized 20 Nisan 2022 173 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA YAPILACAK 50 TESİSİN PROTOKOL İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Elazığ’da merkez ve ilçelerinde yapılması planlanan Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde toplam 50 tesisin protokolü Ankara’da imzalandı.

Gençlik ve spor Bakanlığı ile yapılan Elazığ Gençlik ve Spor Yatırımları Protokolü İmza Töreni’ne Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, ilimiz AK Parti Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Gençlik ve Spor İl Müdürü ve Elazığlı gençler katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığında düzenlenen imza töreni ile ilimiz merkez ile ilçelerinde Tartan Atletizm Pisti, Spor Salonları, Semt sahaları, İlçe stadları, halı saha gibi birçok proje yer alıyor. İmzalanan bu protokol Elazığ’da spor tesisleri ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak büyüklükte.

Programda konuşan Milletvekili Metin Bulut, “Önceden kararlaştırdığımız, taleplerimizi ilçe ilçe belde belde ilettiğimiz, hepsiyle alakalı olumlu sonuç olduğumuz taleplerimizle alakalı resmi bir yatırım yapacağız. Bu yatırımlarla Allah nasip ederse Elazığımızda Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın elinin uzanmadığı hiçbir belde, ilçe, köy kalmayacak. Bundan son derece memnunuz, Elazığlılar memnun. Biz spor tesislerine yapılan yatırımları gençliğe yapılan yatırım olarak görüyoruz. Gençliğe yapılan yatırımı olan ülkeler kendilerini başarılı hissederler. Bizler sizlerin sayesinde, gençlerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde kendilerini güvende zannedecekler” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com