Ana Sayfa GÜNDEM 23 Nisan 2022 156 Görüntüleme

İYİ PARTİ İL BAŞKANI SERVET GÜRGÖZELER 23 NİSAN DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Gürgözeler mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilen 23 Nisan günü, ecdadımızın gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymaktadır. En Büyük arzumuz, çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı ortamlarda, iyi eğitim alarak, topluma ve insanlığa yararlı özgür bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Bu vesile ile yüce Türk milletinin ve çocuklarımızın 102. Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyoruz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com