Ana Sayfa Uncategorized 23 Nisan 2022 219 Görüntüleme

RAMAZAN DEMEK PAYLAŞMAK DEMEK

On bir ayın sultanı Ramazan-ı şerif, Müslümanlar için hem dua etme hem de dua alma ayı olduğu gibi, paylaşmayla birlikte yüzü gülen mağdur ve yoksul kimselerin hayır duası alınmalı. Ramazan Ayı’nın paylaşmanın yardımlaşmanın önemli olduğunu bilen, yurtlarımızda kalan öğrencilerimiz ve gönüllü gençlerimiz yurtlarında hazırladıkları erzak kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere, yaşlılara ulaştırıyor.

İl Müdürü Abdulsamet EREN Yaptığı açıklamada:’’ Mübarek Ramazan Ayı’da bizlere paylaşmayı, cömertliği ve infakı öğretir. Bu ay zenginin, fakirin hâlinden anlamasına vesile olurken, yoksulun da ona yardım eli uzatan kimseyi dualarında anmasına kapı açar. Ramazan ayı ile toplumsal huzur ve birlik sağlanmış olur. Öğrencilerimizin ve genç gönüllülerimizin bu yüreklere dokunan hareketleri ile bizlere Ramazan Ayı’nın en önemli özelliğinin paylaşmak olduğunu hatırlatıyorlar. Bu anlamlı etkinlik için başta yurt müdürlüklerimizi, sosyal çalışmacı arkadaşları, öğrencilerimizi ve gönüllü gençlerimizi tebrik ediyorum.’’ Dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com