Ana Sayfa Uncategorized 1 Mayıs 2022 564 Görüntüleme

KARAKUŞ: BİZ MECLİSTE OLMASAK DA VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINA ASLA KULAK TIKAMADIK

Yenden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı düzenlediği iftar programında basın mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen programa İl Teşkilatı, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Altunöz, Prf. Dr. Doğan Bekin ve Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Akman da katıldı.

Programda konuşan Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Erhun Karakuş basının toplumun doğru bilgilenmesi ve haber alma özgürlüğü konusundaki önemine değinerek şunları söyledi: Siyasi partide temsilci olmanın bir sorumluluğu vardır.  Siyasi partide illa mecliste olmanız, illa temsil noktasında bulunmanız gerekmiyor. Muhalefet de olsanız, hatta seçime dahi girmeseniz bir sorumluluğunuz vardır. Biz, Yeniden Refah Partisi Elazığ il teşkilatı olarak vatandaşlarımızın sıkıntılarına hiç bir şekilde kulak tıkamadık. Bize gelen problemlerde hiç bir zaman bir daha meclise, seçime girmedik algısıyla hareket etmedik.

İlimizin kıymetli basınını gerçekten çok kaliteli ve kıymetli buluyoruz. Geçtiğimiz zamanlarda,ilimizde yaşanan deprem sürecinde, en son yaşanan maden rezervi sürecinde ve zaman zaman ilimizde yaşanan protokol sürecinde de biz, basın mensuplarının vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında mücadele eden bir siyasi parti için ne kadar kıymetli olduğunu gördük. Bu sebeple toplantımıza katılan basın mensuplarına saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Bölge Sorumlusu Av. İbrahim Gök, yerel basının toplumun aydınlanmasında üstlendiği önemli role dikkat çekerek basın mensuplarıyla bir araya gelmekten dolayı mutlu oldduğunu dile getirdi.

Daha sonra konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Akman da partinin Elazığ ile ilgili ekonomik kalkınma programına değindi. Akman:” Elazığ’da siyaset,  polemikler üzerinden ve siyasi partiler üzerinden yapılıyor.Oysa esas olarak konuşulması gereken Elazığ’ın büyük zenginliklerinin halka kazandırılması olmalıdır. Şehrin çok büyük zenginlikleri var. Biz diğer partilerden farklı olarak üretim, istihdam ve ihracat odaklı bir ekonomiyi benimsiyoruz.Biz iktidara geldiğimiz zaman Elazığ’ı üretimle buluşturarak Türkiye’nin gözbebeği yapacağız.” dedi.

Programın devamında söz alan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Bekin ise Elazığ’ın Hükümdar Mahfili bir şehir olduğunu, Yeniden Refah Partisi’nin iktidarında hem Türkiye’nin, hem de Elazığ’ın kalkınma hamleleri ile refaha erişeceğini dile getirdi.

 

Daha sonra söz alan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz de seçimlerde baraj sorunlarının olmadığını söyledi. Anketlerde Yeniden Refah Partisi’nin seçmenlere sorulmadığı için kendilerini tercih eden seçmenlerin tercihlerinin kararsız seçmen kategorisinde sayıldığını ifade eden Altınöz, iktidarın yapılan hataları eleştirenlere karşı fişleme yaptığını ifade etti. Altınöz:’ kanuni Sultan Süleyman bile böylesi sınırsız yetkilerle ülkeyi yönetmemiştir. Şu anki AK Parti yöneticileri maalesef bakıyorsunuz bir ihale verilecek, bir imzayla bir müteahhite ihale verilmiş. Ak Parti bu kadar güçlüyken niye faiz, beton zam ekonomisi yürütüyor? İnsanlar sadaka ve erzak ve kömür ekonomisiyle bu ülkeyi yönetmeye devam ediyor. 20 yıldır bu sistemi uyguluyor.Şu anda yaklaşık 6 milyon aile destek alıyor. Hükümetlerin görevi sadece sosyal yardım vermek değildir. Hükümetlerin görevi üretim, istihdam ve kalkınma olmalıdır. ”

Ülkenin doğru ve adil bir yönetimle refaha çıkarılacağını kaydeden Altınöz ;”Türkiye zengin bir ülke. Yani ülkede zenginlik değil, yönetim sorunu var. İmtiyazlı müteahhitlere aktarılan kaynaklar, vatandaşlara aktarılmıyor. Bizler mevcut kaynaklarla vaatlerimizi yerine getirebiliriz. Ankara’da partimizin genel merkezine gelirseniz iktidar olduğumuzda yapacaklarımızı planladığımız çalışmaları da görmeniz mümkün. Yani imtiyazlılara kaynak varken, vatandaşa kaynak yok! Bizler bu durumu değiştireceğiz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatarak hareket edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com