Ana Sayfa Uncategorized 7 Mayıs 2022 512 Görüntüleme

MEMUR SEN İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Elazığ’da Memur Sen İl Divan toplantısı Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu’nun katılımı ile yapıldı.

Memur-Sen İl Başkanı İbrahim Bahşi yaptığı konuşmada, 3600 Ek gösterge ile ilgili büyük bir beklentinin olduğunu kaydederek; “Sayın genel başkanımız çok yoğun bir programda bizlere vakit ayırdı biliyorsunuz 3600 ek gösterge ile ilgili 10 mayısta bakanımızla toplantı var. Dolayısıyla bu çalışmalar için kendisine rabbimden kolaylıklar diliyorum. Kamuda çalışan şeflerimizin de 3600 ile ilgili beklentileri var. Şube müdürlerimizin beklentileri var şube müdürlerimiz haklarından yararlanamıyorlar.” Dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur Sen’in en önemli kazanımı temel hak ve özgürlükler alanında olduğunu ifade ederken toplu sözleşmeyle elde edilen kazanımları anlatarak “Memur Sen ailesi toplu sözleşme hakkını almakla beraber memur sendikacılığının en kıymetli kazanımını oluşturmuş ve bunun üzerinden toplu sözleşmelerle 350 kazanımı sadece toplu sözleşmeyle almıştır. Enfasyonist ortamlarda alım gücünü korumanın yolu aylık eşarnobi sistemini uygulamaktır. Mücadelemiz sürerken önümüzde 2 hassas konu var. Birisi ek gösterge düzenlemesi diğeri ise sözleşmeler düzenlemesi. 2022 yılı içerisinde yetkili konfederasyonlar komisyon kurularak çalışılacak ve yasalaşmak üzere teslim edilecek.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com