Ana Sayfa GÜNDEM 11 Mayıs 2022 301 Görüntüleme

ELAZIĞ BELEDİYESİ BURAK BULUT VE KURTULUŞ KUŞ’U ELAZIĞLILARLA BULUŞTURUYOR

Elazığ Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Elazığlı sanatçı Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’u 12 Mayıs Perşembe günü Elazığlılarla buluşturacak.

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla örnek bir belediyecilik örneği gösteren Elazığ Belediyesi, Ramazan ayı ve Ramazan bayramı boyunca düzenlediği konserlerin ardından milyonların beğenisini kazanmış sanatçıları Elazığlılarla buluşturmaya devam ediyor.

BÜYÜK KONSER 12 MAYIS’TA

Elazığ Belediyesi, herkesin yakından takip ettiği, single çalışmaları ile müzik listelerini kasıp kavuran hemşehrimiz Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’u 12 Mayıs Perşembe günü saat 21.00’de Elazığlılarla buluşturacak.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlenecek konserde hemşehrimiz Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş sevilen şarkılarını Elazığlı hayranları için seslendirecek.

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şehrin moral, motivasyon ve birliktelik ruhuna katkı sağlamak için birbirinden güzel etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz.  Bu kapsamda hemşehrimiz Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş 12 Mayıs Perşembe günü saat 21.00’de Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde Elazığlılarla buluşacak. Elazığ Belediyesi olarak ücretsiz düzenleyeceğimiz Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş konserine tüm halkımız davetlidir.” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com