Ana Sayfa Uncategorized 14 Mayıs 2022 671 Görüntüleme

JANDARMADAN İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERE ÖZEL ETKİNLİK

Elazığ’da Engelliler Haftası kapsamında işitme engelli minik öğrenciler, jandarma tarafından düzenlenen etkinlikte dolasıya eğlendi.

Engelliler Haftası çerçevesinde İl Jandarma Komutanlığı, özel ve engellileri unutmadı. Kentte huzur ve güvenliği sağlamanın yanı sıra her zaman vatandaşın yanında olan jandarma, bu özel haftada Genç Osman İşitme Engelliler İlköğretim Okulu’nda etkinlik düzenledi. İl Jandarma Komutanı Albay Ali Yıldız ve ekibini gören öğrenciler, büyük mutluluk yaşadı. Albay Yıldız tüm çocuklarla tek tek ilgilenirken ekipler ise okul bahçesine trafik parkuru kurdu. Trafik timi tarafından önce öğrencilere trafik kuralları ve dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgiler verildi. Ardından öğrenciler akülü araçları kullanarak uygulama yaptı. Albay Yıldız, öğrencilere çeşitli hediyeler ve bilgilendirici broşürler verdi. Etkinlik sonunda minikler, jandarma ile birlikte çizgi film izledi.
İl Jandarma Komutanı Ali yıldız ve ekibi öğrencilerle birlikte işaret dilini kullanarak ‘Engelliler Haftanız Kutlu Olsun’ dedi.
Jandarma ekipleri öğrencilerle tim jandarma çizgi filmine izledi. Ardından da Çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
Etkinlik boyunca engelli minik çocuklar doyasıya eğlenerek keyifli dakikalar geçirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com