Ana Sayfa GÜNDEM 19 Mayıs 2022 389 Görüntüleme

ABDULLAHPAŞA TOKİLERİNİN İÇLER ACISI HALİ

24 Ocak 2020 yılında meydana gelen deprem ile büyük yıkıma uğrayan Elazığ’da TOKİ  mağduriyetlikleri bitmek bilmiyor.  Deprem ile maddi manevi yıpranan depremzelere bir darbede TOKİ evleri ile geldi. Taşındıkları günden itibaren sürekli olarak deprem evlerinin eksikliklerinden yakınan Elazığlı depremzedelere bir yenisi daha eklendi.

Bugün akşam saatlerinde Elazığ’ın Abdullahpaşa mahallesinde yapılan deprem evlerinden birinin tavanı çöktü. 2021 yılının ekim ayında Abdullahpaşa TOKİ evlerine taşınan A.Y isimli vatandaş bugün evin tavanının çökmesiyle büyük hayal kırıklığına uğradığını ifade etti.  Henüz 7-8 ay önce anahtar teslimi yapılan Abdullahpaşa TOKİ konutlarına taşınan depremzede vatandaşlar evlerin adeta dökülür halde olduğunu daha taşınmadan tadilat yapmak zorunda kaldıklarını ifade ettiler. Deprem evlerinin mağduriyetlikleri daha da arttırdığını ifade eden A.Y isimli vatandaş;

“Bu eve taşınalı 7-8 ay olmadı evin tavanı yıkıldı. Sıfır ev diye taşındık ama adeta dökülüyor ev. Bu olacak iş mi bizler zaten deprem bölgesinde yaşıyoruz bu evler şimdiden böyleyse deprem olduğunda ne olacak. Biz eve taşınmadan tadilat yaptırmak zorunda kaldık.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com