Ana Sayfa Uncategorized 20 Mayıs 2022 703 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ İL TEŞKİLATI SARIÇUBUK KÖYÜ’NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİD

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ Kadın Çalışmaları Başkanlığı öncülüğünde DEVA Partisi İl Teşkilâtı, Sarıçubuk Köyü’nü ziyaret etti.

Sarıçubuk Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinleyen DEVA Partililer, çözüm önerilerini de anlattılar.

Ziyarette DEVA Partisi İl Kadın Çalışmaları Başkanı Nihan YeşilgülL Çelik  yaptığı açıklamada “DEVA Partili kadınlar olarak şehrimizin önemli köylerinden biri olan Sarıçubuk’u ziyaret ettik. Bu ziyarette İl Teşkilâtımızın erkekleri de bizlere destek verdi. Özellikle ev ev gezerek kadınlarımızla tanıştık, kendilerini partimize destek olmaya ve üye olmaya davet ettik. Güleryüzleriyle ve misafirperverlikleriyle bizleri ağırlayan, ilgi ve alâka gösteren Sarıçubuk Köyü sakinlerine teşekkür ederim. Siyaseti güzelleştirecek olan kadınlardır ve kadının yer aldığı her ortamda siyaset daha da değer kazanacaktır” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com