Ana Sayfa Uncategorized 20 Mayıs 2022 359 Görüntüleme

ELAZIĞ İL JANDARMA KOMUTANI ALBAY ALİ YILDIZ,KARAKOÇAN’DA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Eren – Abluka 11 (Elazığ- Başak) Operasyonunu sevk idare etmek için Karakoçan İlçe Jandarma Komutanlığında bulunan Elazığ İl Jandarma Komutanı Albay Ali Yıldız, Karakoçan ilçesindeki muhtarlarla da toplantıda bir araya gelerek, onları bilgilendirdi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından Karakoçan ilçesi Doğu Bölgesi’nde icra edilen Eren Abluka-11 ( Elazığ- Başak) operasyonunu sevk ve idare etmek için Karakoçan İlçe Jandarma Komutanlığına Elazığ İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Yıldız geldi. Burada Albay Yıldız; Karakoçan ilçesinde muhtarlar ile de toplantıda buluştu.

VATANDAŞIN HUZURU İÇİN KOORDİNELİ ÇALIŞILIYOR
Muhtarlarla tek tek ilgilenen ve sorunlarını dinleyen Albay Yıldız; emniyet ve asayişin sağlanması yönünde tüm kurumlar ile koordineli çalışarak, vatandaşlara daha iyi hizmet için gece gündüz çalıştıklarını akardı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com