Ana Sayfa Uncategorized 20 Mayıs 2022 545 Görüntüleme

HİZMET İŞ SENDİKASI BAŞKAN ADAYI KOÇ: BÜTÜNCÜL ÇALIŞMA ANLAYIŞIYLA GELECEĞİZ

“Hizmet-İş Sendikası Başkan Adayı Ahmet Fethi Koç sendika delegeleriyle bir araya geldi.
Hizmet-İş Sendikası Başkan Adayı Ahmet Fethi Koç sendika delegeleri ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini görüştü. Delegelerle görüşen Koç bu güne kadar yapılmış olan çalışmaları değerlendirerek önümüzdeki süreçte gerçekleştireceği projeleri anlattı.
Toplantı sonrası açıklama yapan Ahmet Fethi Koç şunları söyledi:
‘’ Sendika olarak bu gün delegelerimizle bir araya geldik. Amacımız isimler üzerinden değil sendika olarak bütüncül bir yaklaşımla çalışmalar gerçekleştirerek sendika üyelerimizin hak arayışlarında birlik ve beraberlik anlayışını yansıtmaktır. Adaylığımızda ve sonraki süreçteki çalışmalarımızda kimse Ahmet Fethi Koç olarak bilmesin. Hizmet-İş Sendikası bir bütündür.Atılacak her adım, yapılacak her iş bir ekip çalışmasının ürünü olacaktır. Elimizden geldiği kadar sorunu olan arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Örneğin bir arkadaşımızın hastası vardır ve şehir dışında tedavi görecektir elimizden geldiği kadar gittiği şehirde yardımcı olmaya çalışıyoruz veya bir üyemizin çocuğu okulu kazanmıştır öğrenci kardeşimize yine aynı şekilde yardımcı oluyoruz.  Çalışanların sosyal haklarına yönelik çalışmalar düzenlemeyi planlıyoruz.’’dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com