Ana Sayfa GÜNDEM 29 Mayıs 2022 682 Görüntüleme

TÜRK EĞİTİM SEN ELAZIĞ ŞUBESİ İSTANBUL’UN FETHİ GÜNÜNDE ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRDİ 

Türk Eğitim Sen Elazığ  Şubesi 1.Okçuluk Toyunu gerçekleştirdi. Üyelerimizin ve sendika ayrımı gözetmeksizin tüm eğitim çalışanlarının katıldığı geniş çaplı bir organizasyon düzenleyerek 32 takımın heyecan ve eğlence dolu yarışına sahne oldu. Şölen havasında gerçekleşen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın; İstanbul’un  Fethinin yıl dönümünde saat 14.53′ te etkinliği başlattıklarını ve amaçlarının bu güzel etkinliği geleneksel hale getirmek olduğunu ifade etti. Bu anlamlı günün böylelikle hem hatırlanması hem de şairinde dediği gibi ” Kökleri maziden gelen atileriz.” dizesi ile bu anlamlı etkinliği korumak istediklerini  belirtti. Katılımcı arkadaşlara ve organizasyonun yapılmasında destek sunan El Aziz Alplık Okulu Spor Kulübü Derneğine teşekkür etti.
Açılış konuşmasının ardından takımların çekişmeli mücadeleleri katılımcılara heyecanlı  anlar yaşattı.
Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi Başkanlığına seçildikten sonra bu ve benzeri birçok sanatsal, sosyal, müzikal, eğitsel organizasyonlara imza atan Fatih Murat Taşkın ve ekibi etkinliklerine hızla devam edecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com