Ana Sayfa Uncategorized 30 Mayıs 2022 674 Görüntüleme

TÜRK OCAKLARI GENEL BAŞKANI PROF.DR. MEHMET ÖZ ELAZIĞ’DA

Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet ÖZ ve Genel Sekreter Prof Dr Emrah Şenel düzenlenen bir konferansa katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

Programa Malatya, Erzurum şube başkanları ve yönetimlerinde iştirak etti, Prof Dr İsmail AYTAÇ beyin Asistanları rehberliğinde Harput kale kazıları inceleme ve gezmelerinden sonra Sivrice kaymakamı sayın Yunus Emre VURAL bey tarafından misafir edildi sivricede deprem konutları ve ada gezdirildi,

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve konferans salonunda TÜRKİYE’NİN BEKA MESELESİ Sayın Genel Başkan tarafından anlatıldı, konferanstan sonra Sayın Genel Başkan İlimize Ukrayna’dan gelen Ahıska Türklerinin kamp alanında ziyaret ve sohbetlerde bulundu, Soydaşlarımızı dinlerken duygusal anlar yaşandı Genel Başkanın ve Misafirler arasında samimi sohbetler oldu, İlimizin mülki idare amirlerine yapılan ziyaretlerden sonra Elazığ gezisini tamamladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com