Ana Sayfa GÜNDEM 3 Haziran 2022 614 Görüntüleme

MHP PROGRAMINA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Devlet Bahçeli’nin talimatı doğrultusunda düzenlenen “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlama Ve Aydınlatma” programlarına devam eden MHP teşkilatının bugün ki durağı Elazığ oldu. Ahmet Tevfik Ozan Fuar Ve Kongre Merkezinde düzenlenen toplantıya Elazığlı vatandaşlar tarafından yoğun bir katılım sağlandı.

Düzenlenen toplantıya MHP Gazi Antep Milletvekili Sermet Atay, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, MHP MYK üyesi Alper Erdem ve Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ve Elazığlı vatandaşlar katılım sağladı.Düzenlenen toplantıda partiye yeni katılan üyelerin rozetleri takıldı.

Düzenlenen toplantıda MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek yapmış olduğu açıklamada Covid salgını nedeniyle ülke ve dünyanın yaşadığı sıkıntıların millet ittifakı tarafından siyaset malzemesi olarak kullanıldığını vurguladı. Milletvekili Özyürek açıklamasının devamında;

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla daha önce de istişare toplantılarını 81 ilde gerçekleştirdik. Sonra il il Anadolu programlarını yaptık, yine Sayın Divan Başkanımız’ın da ifade ettiği gibi Cumhuriyet Halk Partisinin 1. olduğu ilçelere giderek 6’lı masanın zillet ittifakının kapalı kapılar ardında ki dış güçlerle kirli ittifaklarını sizlere anlatmaya çalıştık. Bugün de yine “Adım Adım 2023 Anlatma Ve Aydınlatma” programıyla sizlerle beraberiz. Sayın Genel Başkanımız’ın selamlarını ve sevgilerini sizlere getirdim.

Öncelikle 6’lı masa ve CHP lideri ve dışardaki iş birlikçiler aynı sözlerle aynı sözlerle nerelerde buluşurlar bunları size kısaca ifade edecem. Tabi biliyorsunuz bir Covid illetiyle bütün dünya ve ülkemiz karşı karşıya geldi maalesef Covid’den dolayıda bütün Avrupa ülkeleri ve ülkemiz derinden etkilendi. Ama maalesef bunun üzerinden bile zillet ittifakı siyaset yapmaya devam ediyor tabi bunlar geçecek Allah’ın izniyle” ifadelerine yer verdi.

Düzenlenen programda açıklamalarda bulunan Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver;
“350 milyon Türk’ün lideri rehber kişiliği Dr. Devlet Bahçeli Beyefndi’nin talimatlarıyla teşkilat Başkanımızın önüzümüze koyduğu program dahilinde Türkiye’nin 81 vilayetinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bugün askerimizin, polisimizin, öğretmenimizin, vatandaşımızın, kanı ellerinde dolaşan PKK’nın siyasal uzantısı olan HDP vagonuna dönüşmüş Cumhuriyet Halk Partisi’nin gerçek yüzünü anlatmak noktasında böyle bir program icra edildi. Tabi ki Sayın Divan üyelerimiz sadece bu amaçla Elazığ’da değiller bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Elazığ’ın problemlerini Saygıdeğer Liderimize ve Genel Merkezimize ulaştırma ve burdaki sıkıntılarımızı çözebilme amacıyla yanımızda olmaya, dertlerimizle hemhal olmaya sizlerle bir muhabbet köprüsü kutmaya geldiler. “dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com