Ana Sayfa Uncategorized 26 Haziran 2022 427 Görüntüleme

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN LGBT’YE TEPKİ

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından 81 ilde eş zamanlı LGBT karşıtı bir açıklama yapıldı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Gençlik Kolları da, “LGBT Ahlaksızlığına Geçit Vermeyeceğiz” sloganıyla Öğretmenevi önünde toplandı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Akın Karakaya, LGBT’nin ekonomiden daha büyük bir sorun olduğunu dile getirerek şunları söyledi:’’  Hükümetler ve uluslararası organizasyonlardan aldıkları desteklerle LGBT ve türevleri zinayı koruyan kanunlar ver nizamlar cinsiyet eşitliği çalışmaları kaldırılan İstanbul Sözleşmesi ve hala yürürlükte olan ilgili kanun maddeleri ile bu değerlerin tahribatı ve yok edilme çabası ile karşı karşıyayız. Cinsiyet eşitliği onur ve özgürlük gibi süslü kavramlarla servis edilen bir takım kişiler ve kurumlar tarafından desteklenen bu onursuzluğun ve ahlaksızlığın karşısındayız.Sosyal mecralarda yaygınlaşan, normalleştirmeye çalışılan bir LGBT sorunuyla karşı karşıyayız. Bu sorun ekonomiden daha çok mühim bir sorundur. Toplumları ayakta tutan en önemli unsur sağlam bir aile yapısıdır. Nesli korumak aileyi korumakla ancak mümkündür. Biz toplumun çekirdeği olan aileyi koruyamazsak ülkemizin ayakta kalması mümkün değildir” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com