Ana Sayfa Uncategorized 27 Haziran 2022 285 Görüntüleme

FIRAT ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Mimarlık Fakültesi bahçesinde yapıldı.

Düzenlenen mezuniyet törenine, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Peker, Fırat Üniversitesi Yöneticileri, Öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Peker, fakültelerinden mezun olan öğrencilere hayatlarında sağlık ve başarı dileklerinde bulundu.

Mezuniyet töreninde konuşan Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen ise, 11 Nisan 1975 yılında kurulan ve adını bölgemize bereket veren Fırat Nehrinden alan Fırat Üniversitesinin 42.500 öğrencisi, 2105 akademik ve 3700 civarında idari ve destek personeliyle Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden biri olduğunu söyledi.

Mezuniyet Töreni programı, başarı belgeleri ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile son buldu. 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com