Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 28 Haziran 2022 376 Görüntüleme

ORKUN “İKTİDARLAR OY DEVŞİRMEK ADINA YASAL OLMAYAN YAPILARLA DİRSEK TEMASINDA BULUNUYOR

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun, İktidarların  oy devşirmek adına yasal olmayan yapılarla dirsek temasında bulunduğunu dile getirdi. Saf ve temiz insanların siyasal islam ve arka bahçelerinde yer alan yapılar için mücadele ettiğinin dahi farkına varmadığını dile getiren Başkan Orkun;

“Değerli vatandaşlar, Allah(cc) kutsal kitabımız aracılığıyla; evrenselliği, pozitif bilimlerle uyumu, zorlayıcı değil kolaylığı, sosyal adaleti sağlayıcılığı, eşitliği, barış ve sevgiyi, güzel ahlakı, iyiliği ve temizliği emretmiştir. Dinimizin diğer dinlerden en önemli farkı ruhbanlığı yasaklamasıdır. Yani; dinimiz, Allah(cc) ile kul arasına kimsenin girmesine izin vermez ve başkalarının aracılığına gerek duymaz. Ancak; insanlarımız, dinimizi kutsal kitabımız veya tefsirlerinden öğrenmek yerine hepbirilerinden öğrenme yoluna baş vurmaktadır. Bu da insanlarımızı bir grubun (cemaat, tarikat vs.) üyesi olmaya itmektedir. Sonuçta saf ve temiz duygularla dolu insanlarımız bu grubun ikbali için mücadele eden biri olduğunun farkına dahi varmaz. Kendisine öğretilen ve genellikle hurafelerle dolu bilgileri dini bilgiler olarak kabul eder. İktidarlar ise oy devşirmek adına bu yasal olmayan yapılarla dirsek temasında olurlar. Son örneği devlet ricalinin tüm kadrolarıyla katıldığı cenaze töreniydi. Sonuçta bu davranışları uygun gören kişi ve veya kurumlar, dinimizin kuralları değil, dinimizi kendi çıkarlarına uyduran veya alet eden bu şaklabanların oyuncağı olurlar.
Samimi Müslümanlar hariç, Siyasal İslam ve arka bahçesi yapılar ki, medyada da yer alan ihlas grubu CEO’sunun rezil görüntüleri ve bu yapılara ait yurtlarda barınan çocuklara yapılan taciz ve tecavüz olayları ortada. FETÖ diye adlandırılan grup bunlardan biri değil mi? devletin kurumlarını bugün de parselleyen grupların FETÖ den bir farkı var mı?
Bunların tamamı din kisvesi altında devletin kurumlarından başlayarak zamanla devleti ele geçirme amacını taşımıyorlar mı? yarın yine Allah(cc) da milletimizde bizi affetsin dememek için AKP yönetiminin tedbir almamasını manidar buluyorum. AKP yönetiminin; takip ettiği uzlaşmaz politikaları, içte ve dışta huzursuz bir ortamın ülkemize olumsuz yansımaları, İnsanlar ve kurumlar üzerinde telafisi mümkün olmayan yanlı ve baskıcı tutum sergilemesi sonucu sosyal, siyasal ve ekonomik problemlerinin çözümsüz duruma gelmesi ve sorunların her alanda artmasına neden olmuştur.
AKP yönetimi, Siyasal İslam’ın arka bahçesi yapılarına anayasaya aykırı özgürlükler vermeye devam ediyor. Ülkemiz bekası açısından bir tehdit olacağı aşikar olan ve holdingleşen bu yapıları anayasal çizgiye çekmek yerine bir milletvekilinin Hatay iline girmesini yasaklayarak anayasa ihlali yapıyor. Eee ne olacak ki AKP devletine yakışan da budur. Değerli vatandaşlar, Ülkemizin bu şaklabanlardan kurtuluşu, tüm bu yapıların kapatılması ve dini hizmetlerin ve yurtların devletimiz denetim ve kontrolüne alınması ile mümkündür. Yasal olarak da yapılması gereken budur. Bildiğiniz gibi Cumhuriyetimizin kuruluşunda yadsınamayacak emekleri ve hizmetleriyle öncü olan atalarımız gibi, bugünde; tüm halkımızla birlikte, DOĞRU PARTİ olarak; demokratik, özgür, katılımcı, barışçı özellikleri olan vesayetten arınmış dini ve milli değerleriyle yoğrulmuş daha güçlü bir Türkiye
oluşumunu mutlaka ama mutlaka sağlayacağız.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com